Bejelentés


idézetek Barbara Balog


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözöllek a honlaponLink szövege

Szeretlek édes, szeretlek téged, Szeretni foglak amig csak élek,Kezem reszket,szivem nehéz Szeretlek téged enyi az egész

Szeretni úgy is lehet,hogy nem mutatod meg,
Szeretni úgy is lehet, hogy lábad bele remeg
Szeretni úgy is lehet, hogy csókolni nem mered
Szeretni úgy is lehet, hogy könnyed megered.

Keresem azt aki szerethet engem,aki talán meglátja a jót is bennem, Valahol vár hogy vigasztaljon,magához húz,hogy marasztaljon.

Senkinek sem biztos a holnapja,sem öregnek sem fiatalnak.Lehet hogy ma látod utoljára azokat,akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább tedd meg ma mert ha sosem jön el a holnap sajnálni fogod azt a napot amikor nemjutot időd egy mosolyra, egy ölelésre, egy csókra, és amikor túlságosan elfoglalt voltál ahozz, hogy teljesitsd egy utolsó kérést.Tarsd magad közelében akiket szeretsz mond a fülükbe menyire szükséged van rájuk szeresd őket bánj velük jól, jusson idő arra hogy azt mond nekik sajnálom bocsáss meg kérlek köszönöm, és mindazokat a szerelmes szavakat amelyeket ismersz.

Te az enyém én a tiéd, te vagy a fény én a sötét, mikor te fekszel én akkor kelek, olyanok vagyunk mint a nap és a hold, te vagy a nap én a hold.Mikor te sirsz akkor én nevetek ha te ragyogsz én csak szenvedek. Te boldog vagy ha fogom a kezed?! Vidám vagy ha nem szenvedek. De te vagy a fény s én a sötét azért vagy te az enyém s én a tiéd.

Hiába tagadnám régóta szeretlek könnyeim titokban te érted peregnek a jó Isten tanitot meg feledni, válasz az volt: TÉGED KELL SZERETNI!

Csak neztelek teged, de szolni nem merek,ugysem erted,szerelmes szivemet,komediazol,jatszol csak velem,az elet megis te vagy csak nekem.

A remeny melyben mindig is hittem.De vegul meghalt,s ez volt az en vegzetem a boldogsag melyrol mindenki csak papol. S a szerelem mi olyan csodas dolog.Nekem csak szenvedest okozott.De nem bantam meg semmit,mert megtanitott sirni,es igazan szenvedni,turni es varni,akar a vegtelenig.Megis tul hosszu az orokke,es szivem nem varhat tobbe.Csak egy szo kellet volna: SZERETLEK!!! De vege mindennek elengedlek nem felejtelek el teged soha.Hisz emleked szivem egy darabkaja.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!